Dave Spelde wil Top 10 binnenrijdenSamenwerking Daspe Racing en Giallo Motorsports in BMW E30 Cup

20 februari 2013 06:00

ALMERE - Daspe Racing gaat met ingang van het nieuwe raceseizoen een samenwerking aan met Giallo Motorsports. Laatstgenoemde is afgelopen seizoen, na een aantal jaren Porsche 944 Cup, overgestapt naar de BMW E30 Cup.


Giallo Motorsports bestaat uit coureur/ manager Milko Mebus, drie monteurs en een dataspecialist. Daspe Racing manager Hans Spelde vertelt: “Na tijdens de finalerace van 2012 een pitbox gedeeld te hebben, vroeg Milko of wij interesse hadden dit te continueren. Gezien de goede ervaringen op die dag, was dit zeker een optie.
In een gesprek met Giallo, is het naast het delen van een pitbox ook tot een samenwerkingverband gekomen, waar beiden op diverse punten baat bij hebben.”
Zo beschikt Giallo over technische ondersteuning op het circuit, iets waar het Daspe Racing aan ontbrak. “Met de technische know how die zij in huis hebben, kunnen ze ons terzijde staan bij problemen. Met oog op de progressie die wij komend seizoen willen boeken, is dit erg belangrijk.”
Anderzijds kunnen zij gebruik maken van onze hospitality ruimte. Dat geeft hen een stukje privé, waar zij zich kunnen afzonderen om te lunchen of anderszins. Verder zal ik deels de PR voor Giallo verzorgen en diverse zaken in en rond de pitbox in goede banen leiden. Hiermee komt een gedeelte van het reilen en zeilen van beide teams op mijn conto, hetgeen voor mij een nieuwe uitdaging is. Met deze samenwerking hopen we beiden op een succesvol seizoen”, besluit Spelde.

Gerelateerd

Kringloop
EHBT
X