Crossen door de buitengebieden

23 oktober 2018 04:00

ALMERE - De CrossCup Almere organiseert dit najaar weer vier mooie crossen door de buitengebieden van Almere. Tijdens een cross lopen de deelnemers over onverhard terrein.


Veel lopers doen mee aan de cross om hun conditie in de wintermaanden op peil te houden, maar de cross is ook heel geschikt voor teams die eens iets anders willen dan trainen op het veld.
Het crosscircuit bestaat uit drie wedstrijden en een afsluitende finale die worden gehouden op verschillende locaties in Almere. Deelnemers kunnen kiezen voor inschrijving voor het hele circuit of deelname per wedstrijd. De afstanden zijn 4, 6 of 8 kilometer. Ook kinderen kunnen deelnemen en hiervoor zijn speciale afstanden van 1 en 2 kilometer.
De cross vindt plaats op zondag 4 november in het Kromslootpark in Haven, op zondag 9 december op het Almeerderstrand, op zondag 20 januari in het Cirkelbos in Hout en op zondag 10 februari is er een verrassingsparcours. Voor het laatste parcours houdt de organisatie de locatie nog even geheim.
Meer informatie en inschrijven via www.crosscupalmere.nl.

Gerelateerd

123inkt
EHBT
X