Clarence Seedorf Playground wordt Multisportclub

18 november 2020 09:00

STEDENWIJK - De Clarence Seedorf Playground in Stedenwijk wordt omgetoverd tot een Multisportclub waar iedereen welkom is en waar een stimulerende leefomgeving wordt gecreëerd. Hierdoor kunnen bewoners van alle leeftijden zich niet alleen sportief maar ook maatschappelijk ontwikkelen.

Met de financiële steun vanuit het Stimuleringsfonds van Rabobank Almere komt de realisatie van Multisportclub Stedenwijk een stap dichterbij. Deze Multisportclub Stedenwijk maakt het beoefenen van verenigingssporten dicht bij huis mogelijk. Gespecialiseerde sportprofessionals vanuit verschillende sportclubs geven er dagelijks clinics. Daarnaast levert de sportleerafdeling van Echnaton/ROC assistenten om de trainer te helpen.

Inclusie

"De Multisportclub Stedenwijk streeft naar inclusie" vertelt een bevlogen Sybille Püttmann van Stichting Evenaar en de beweging Powergirlz. "Dat betekent dat we willen dat meer meiden zich aangesproken voelen en gestimuleerd worden om te sporten."
Powergirlz draagt bij aan de realisatie van dat doel en daarom is en daarom nam Denise Kielholtz ('Miss Dynamite') de Rabobank cheque afgelopen dinsdag in ontvangst.

Dinsdag was de overhandiging. (Foto: aangeleverd)