Christmas Carols voor een goed doel

26 november 2018 12:41

ALMERE - Het is inmiddels traditie in Almere en omgeving: het Christmas Carols projectkoor. De repetities voor de kerstperiode van 2018 zijn alweer gestart.


Het koor laat zich graag uitnodigen om in december op kerstborrels Christmas Carols en ander kerstrepertoire te zingen. De opbrengst van deze mini-concerten komt volledig ten goede aan het Zingen voor je Levenkoor in Almere.
"Zingen is goed voor je en zingen verbindt. Zeker als je zelf of in je nabije omgeving te maken hebt met kanker", aldus Initiatiefneemster en dirigente Heleen van der Heul. "Het Zingen voor je Levenkoor brengt lotgenoten bij elkaar. Er is ruimte voor emoties, voor verwerking en natuurlijk ook voor plezier door het samen zingen. Om het koor toegankelijk te laten zijn voor iedereen die er baat bij heeft, is financiële ondersteuning zeer welkom. Zo ontstond in 2012 bij mij het idee voor een Christmas Carols projectkoor."
In de afgelopen jaren heeft het koor al vaak opgetreden, op locaties zoals buurthuizen, kerstmarkten en bedrijven. Ook dit jaar staat het koor weer klaar om de kerstsfeer te verhogen. Het koor komt naar alle locaties in Almere en is te boeken voor de periode 9-24 december (data in overleg). Informatie over de mogelijkheden en kosten is verkrijgbaar via Martin Minnema, via minnema55@gmail.com.

Gerelateerd

X