Buurthopper neemt buurthuiskamer Wissewasjes over

24 september 2020 12:00

GOUWEN – Stichting Buurthopper Almere neemt de buurthuiskamer over van stichting Wissewasjes. Dit zijn de beide stichtingen overeengekomen.

Vanaf 1 oktober neemt Stichting Buurthopper Almere de regie in handen. De deuren van buurthuiskamer De Wissewasjes aan de Bosgouw 269 worden dan weer beperkt geopend voor buurtbewoners. Zij kunnen gezellig een kopje koffie of thee komen drinken op de dinsdag en de donderdag van 9.30 tot 15.00 uur. Ook de buurtconciërge zal aanwezig zijn. Aanmelden is verplicht vanwege de RIVM-richtlijnen.

Vanaf 1 januari 2021 wordt het gehele concept overgenomen door commissieleden van de Stichting Buurthopper Almere, maar de naam De Wissewasjes blijft bestaan.

Samenkomen

De Wissewasjes is een plek om gezellig samen te komen. Tijdens openingstijden is er altijd iemand aanwezig met een luisterend oor of met een goed advies. Ook worden er in huiselijke sfeer allerlei activiteiten georganiseerd.

De eigen buurtconciërge houdt de wijk in de gaten wat betreft onderhoud, maar is er ook voor kleine klusjes van bewoners.

Ook kunnen kleine ritjes naar de markt, tuincentrum, ziekenhuis of andere bestemmingen worden aangevraagd (tegen een kleine bijdrage).

Voor meer informatie en aanmelding kunnen bewoners bellen naar telefoonnummer 06-11379794 of mailen naar info@dewissewasjes.nl. De Wissewasjes is ook te vinden op Facebook.

(Foto: aangeleverd)

Gerelateerd

Huygen BV   DIjkstra en van Puffelen Vacature
123inkt