Black Friday in Almere Centrum

19 november 2018 12:46

STAD CENTRUM – Fashionista’s, koopjesjagers en shopliefhebbers weten bij Black Friday meteen waar het over gaat. Deze dag, overgewaaid uit Amerika, betekent de start van de uitverkoop met vaak geweldige kortingen en acties. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 23 november. Ook in Almere Centrum doen de winkels mee. Bovendien zijn ze extra lang open en kan er tot 21.00 worden gewinkeld.


Kortingen en acties

Speciaal voor Black Friday hebben veel winkels bijzondere en ludieke aanbiedingen bedacht. In sommige gevallen kan er met wel 70% korting worden geshopt. Maar er valt meer voordeel te behalen met kleine prijsjes voor speciale merken, twee-halen-één-betalen deals, stapelkortingen of bijzondere producten die alleen deze dag flink zijn afgeprijsd. Een volledig overzicht van alle deelnemende winkels en hun Black Friday acties staat op www.almerecentrum.nl/black-friday. Op Instagram van Almere Centrum (@almerecentrum) worden bovendien de hele dag de leukste en meest bijzondere aanbiedingen en kortingen gedeeld.
Wifi

Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit ruim 400 winkels. Niet voor niets is Almere Centrum uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Koopjesjagers vinden er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Hudson’s Bay en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano, Jeans Centre en een Rivièra Maison outlet. Diverse gezellige horecapleinen bieden genoeg keuze voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. Bezoekers kunnen bovendien gebruik maken van gratis wifi door het hele winkelgebied. (Foto: Maarten Feenstra)

Gerelateerd

EHBT
Rijbewijs in een dag
X