Binnenkijken in de huizen van Nobelhorst

13 juni 2018 05:00

NOBELHORST - Vanwege de overweldigende belangstelling tijdens de eerste Binnenkijkroute in Nobelhorst is er op zaterdag 30 juni van 11.00 tot 14.00 uur een tweede Binnenkijkroute. Voor wie overweegt om naar Nobelhorst te verhuizen, of voor wie gewoon nieuwsgierig is, is dit de kans om de huizen in Nobelhorst goed te bekijken.


De Binnenkijkroute start bij de Informatieschuur. Tijdens een wandeling door het dorp van Almere kunnen bezoekers bij verschillende huizen binnen een kijkje nemen. Er kunnen huizen in aanbouw, huizen die al bewoond zijn en zelfbouwhuizen bekeken worden. In sommige huizen zijn de bewoners zelf aanwezig om al hun ervaringen en verhuistips te delen.

Voorproefje op De Brouwerij en De Boerderij

Deze Binnenkijkroute biedt tevens een uniek voorproefje op twee nieuwe buurten: De Brouwerij en De Boerderij. Bezoekers krijgen namelijk de kans om binnen te kijken in huizen die straks in deze twee buurtjes gebouwd worden. Een bijzondere ervaring voor iedereen die het lastig vindt om een nieuwbouwhuis vanaf een tekening te kopen.
De Brouwerij en De Boerderij gaan na de zomer in verkoop. Wie op de hoogte wil blijven kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief op www.nobelhorst.nl.

Gerelateerd

X