Bijeenkomst apneu in Almere

06 april 2011 05:00

ALMERE - Veel mensen lopen rond met vage klachten, zijn snel vermoeid, voelen zich niet lekker en zijn prikkelbaar. Geleidelijk kunnen die klachten erger worden.


Een bezoek aan de huisarts komt dichterbij, maar omdat de klachten zich vaak geleidelijk ontwikkelen wordt dit vaak lange tijd uitgesteld. Deze klachten kunnen horen bij het Slaapapneu Syndroom. De algemene symptomen zijn: de patiënt snurkt niet alleen zwaar, maar stopt tijdens de slaap herhaaldelijk met ademhalen zonder wakker te worden. De patiënt merkt er zelf niets van, maar de partner wel.
Op 12 april houdt de Landelijke ApneuVereniging een bijeenkomst in Almere bij Soga aan de Wagenmakerbaan 39. Deze avond is bedoeld voor leden van de ApneuVereniging, voor mensen met slaapapneu en belangstellenden. De inleiding wordt deze avond verzorgd door mevrouw drs Sandra Houtepen. Zij spreekt over Burnout, depressie of…OSAS?

Bijeenkomst

Elk voor- en najaar worden in de regio Flevoland bijeenkomsten georganiseerd voor leden en belangstellenden. Een succesvol onderdeel is hierbij de Maskerraad. Wie de symptomen herkent of meer informatie wenst kan bovenstaande bijeenkomst bezoeken. Neem dan contact op met Clara Ennik en Hans van der Vooren, coördinatoren van de regio Flevoland, telefoon 0320-253566 of 0645202813. e-mail: ennik@.apneuvereniging.nl of vandervooren@apneuvereniging.nl