Benefietconcert voor slachtoffers aardbeving Lombok

04 september 2018 10:33

Door Robert Mienstra
ALMERE - De Almeerders Tress Mataram en Richard Sitanala komen in actie voor de slachtoffers van de aarbevingsramp op Lombok. Op 13 oktober organiseren zij een benefietgala waarvan de opbrengsten ten goede komen van de slachtoffers op Lombok.


“Wij, in Nederland wonende Lombokkers onder de naam Komunitas NTB Eropa voelen ons genoodzaakt om iets te ondernemen voor de slachtoffers van de aardbeving op Lombok”, zegt Sitanal. “Daarom organiseren we voor de tweede keer een benefiet gala. De eerste was onlangs in Reeuwijk.” Zo houden we een inzamelingsactie voor Lombok.”

Belangeloos


Het gala zal plaatsvinden op zaterdag 13 oktober 2018 in Dorpshuis Hanswijk, Hanswijk 1, 1934 CP, te Egmond a/d Hoef, van 16.00 tot 23.00 uur. De entree is 10 euro, kinderen tot 12 jaar gratis, en overal is gratis parkeren.
De catering van Indonesisch eten wordt verzorgd door restaurant Rasa Lombok. De dancers Tabita Lestari en Eddy Sugianto treden belangeloos op net als de dansgroep Nuansa Seni Indonesia, de zangeressen Diana Monoarfa, Theresia, Dewi Mass, Melanie Foeh, Grace Natalia, Dewi ten Cate, Vivi Subono, Asti Dewi, en de speciale gast uit Ambon Roy Tuhumury. De presentatie is in handen van Betty en Richard Sitanala.

Gerelateerd

X