Bee Gees-tribute ‘Night Fever’ naar Almere

14 februari 2019 09:57

ALMERE - Na de bijna compleet uitverkochte tour van vorig jaar keert Night Fever, the very best of the Bee Gees terug voor nóg meer shows. In maart, april en mei zijn de heren met het omvangrijke muziekrepertoire van de gebroeders Gibb te beluisteren in 17 theaters en concertzalen door heel Nederland, waaronder Almere.


Maurice, Barry en Robin waren de helden van de disco. Maar het trio produceerde niet alleen de megahits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing’, maar schreef ook wereldberoemde nummers voor onder andere Barbra Streisand, Celine Dion en Frankie Valli. De 7-mans formatie Night Fever uit Duitsland speelt de discoklassiekers uit de tijd van de strakke jumpsuits en glitters, maar laat ook de oude sound met nummers als ‘Spicks and specks’ en ‘To love somebody’ live horen.
Het tributeconcert is een waardig eerbetoon aan één van de bekendste popgroepen ter wereld en benadert het origineel bijzonder nauwkeurig. Op woensdag 3 april is Night Fever te zien met de Live in Concert tour in Kunstlinie Almere Flevoland. Koop je tickets via www.kaf.nl. Voor informatie over de show en de complete concertreeks zie www.bestofthebeegees.nl.

Gerelateerd

HV Almere
Garagebox
X