Baile Funk naar Almere

30 maart 2011 05:00

ALMERE - Het Indonesische dj trio The Executive Killers staat vrijdag 1 april geprogrammeerd in Podium de Meester op de eerste Baile Funk avond die het poppodium organiseert. Baile Funk is een Braziliaanse muziekstijl die veel invloeden uit de electro en reggaeton heeft en sinds enkele jaren ook in Europa steeds meer aan populariteit wint.


Het Indonesische The Executive Killers bestaan uit Bootleg Bunny, Dab en Velvet Perfert. Gewapend met topsamples zijn ze er helemaal klaar voor om van deze eerste editie een groot feest te maken. De muziek die zij maken varieert van Baltimore, Dutch house en dubstep tot hiphop, altijd met een opzwepende inslag.
Het Almeerse duo Henriques Ventura Franco is bekend van de Dubsteppen feesten, maar op deze avond maken zij een eenmalig uitstapje naar de Baile Funkwereld. Backstage Pimp & MC Alee Rock completeren de avond met een wisselwerking tussen de dansbare platen van Backstage Pimp en de mc'ing van Alee Rock. Tenslotte zal ook dj Gringo het publiek entertainen met een eclectische set.
De Baile Funk avond vindt vrijdag 1 april plaats in Podium de Meester, op de Rentmeesterstraat 2 (direct naast de Grote Markt en op loopafstand van het station). Deuren openen om 21:00 uur en de entree bedraagt 5,-.Bijlage: