Almere City FC boekt opnieuw resultaat bij Roda JC

12 augustus 2019 10:46

ALMERE - Almere City FC is nog altijd ongeslagen op bezoek bij Roda JC. Na de drie eerdere overwinningen in het Parkstad Limburg Stadion moest de ploeg van trainer Robert Molenaar tijdens de openingswedstrijd van het seizoen genoegen nemen met een punt. Na een open wedstrijd stond er een 1-1 eindstand op het scorebord.


,,We willen natuurlijk allemaal meer, maar we mogen ook wel gelukkig zijn dat we in ieder geval een punt hebben gepakt”, aldus Molenaar. In het eerste kwart van de wedstrijd was het Roda JC dat de toon zette, maar niet op de juiste manier. Mart Remans en Nicky Souren maakten beiden een harde overtreding en werden daarvoor op de bon geslingerd.
Uit de toegekende vrije trap sloeg Almere City FC genadeloos toe. Vanaf een meter of twintig schoot Youri Loen de bal in de kruising: 0-1.
De start van de tweede helft verliep voor de Flevolanders minder succesvol. Binnen twee minuten komt de gelijkmaker op het scorebord.

Rood

Het spelbeeld veranderde toen Darryl Werker een kwartier voor tijd aan de noodrem trok en de doorgebroken Shayon Harrison – die als invaller eveneens zijn debuut maakte – naar de grond trok. Hij werd met rood van het veld gestuurd.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Tickets op: https://tickets.almerecity.nl/

Gerelateerd

Kringloop
Garagebox
X