Almeerse finalisten Olympic Moves live te volgen via Echnaton FM

05 juni 2019 10:21

ALMERE – Olympic Moves The School Final is vrijdag 7 juni in Topsportcentrum Papendal. De beste scholen van Nederland strijden dan om het goud bij vele sportdisciplines. Leerlingen van Helen Parkhurst, De Meergronden en Echnaton doen op diverse onderdelen mee.


Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het doel is om jongeren aan het sporten te krijgen en hen het plezier van sporten met elkaar te laten beleven. Vele scholen hebben tijdens regionale kampioenschappen tegen elkaar gestreden om een plaats in de finale op 7 juni. Deze dag zijn de beste 7000 leerlingen van 238 scholen in Nederland bij elkaar in Topsportcentrum Papendal.

Live-streams

Het hele feest is live in audio en video te volgen via: www.echnatonfm.nl. Echnaton FM verzorgt vanaf 7.00 uur voor de negende keer de live-streams vanuit de studio op het festivalterrein. Een twintigtal leerlingen uit de echTalent-route ‘Media & Broadcasting’ werkt deze dag mee aan Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM. Om 16.45 uur is de sluitingsceremonie met de prijsuitreiking. Als bonus treden er nog enkele bekende artiesten op. Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM duurt tot 18.00 uur.
Klasgenoten, vrienden en ouders kunnen Olympic Moves The School Final ook meebeleven via Snapchat en Instagram. Alle informatie is te vinden in de gratis Echnaton FM app voor iOS en Android.

Gerelateerd

HV Almere
Garagebox
X