Adverteerder van het eerste uur - Wela Haarden"Almere DEZE WEEK heeft het ruimschoots waargemaakt&q

17 maart 2010 08:00

MUZIEKWIJK - Wela Haarden uit Muziekwijk is adverteerder van het eerste uur. Eigenaar Marcel Landman: "Vol vertrouwen zijn we als een van de eersten in Almere DEZE WEEK gaan adverteren. Het was een sprong in het diepe, maar Ron en Martin hebben het ruimschoots waargemaakt."


Eigenaar Marcel Landman: "Het was vijf jaar geleden voor ons inderdaad een sprong in het diepe. Een spraakmakende nieuwe krant in Almere: Almere DEZE WEEK. Maar ik was en ben er nog steeds van overtuigd dat het een aanwinst is voor vele Almeerders en adverteerders. Almere DEZE WEEK is niet meer weg te denken."
Zeer regelmatig stonden advertenties van Wela Haarden in deze krant. Marcel Landman zag daardoor zijn klantenkring groeien. "Een actie, een advertentie, in Almere DEZE WEEK betekent voor ons altijd weer respons. En actie is reactie."

Naamsbekendheid

Almeerders die bij Wela Haarden een open haard of kachel kochten, komen volgens Landman meestal na zeven jaar, als ze verhuizen, weer terug. "Dat is een mooi compliment." Hij vervolgt lachend: "We hebben dankzij Almere DEZE WEEK een nog grotere naamsbekendheid gekregen." Zijn bedrijfsnaam Wela Haarden gaat als een lopend vuurtje door de stad. Hij knikt en zegt: "Onze producten staan als een huis. Ik zeg altijd: als je niet adverteert, sta je stil." Landman besluit: "Ron en Martin kregen ons volle vertrouwen vijf jaar geleden. Ze hebben het ruimschoots waargemaakt. Mannen, van harte gefeliciteerd! Op naar de tien jaar!"
Wela Haarden

Operetteweg 3F
1323 VC Almere
036-5295491/06-53296009
www.wela.nl
info@wela.nl