Aanhoudingen in het weekend

23 maart 2011 06:00

ALMERE - In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 maart zijn twee mannen, 18 en 21 jaar, aangehouden nadat de 21-jarige bestuurder werd betrapt op rijden onder invloed en de 18-jarige passagier de arrestatie belemmerde. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.


Ook in de nacht van zaterdag op zondag zijn twee mannen, een 19-jarige Almeerder en een 31-jarige man uit Wijk bij Duurstede, aangehouden nadat ze met elkaar op de vuist gingen op de Grote Markt. Agenten grepen direct in toen het tweetal om nog onbekende reden elkaar in de haren vlogen. Het duo is ingesloten in een politiebureau. Onderzoek moet uitwijzen waar de vechtpartij over ging.
Zaterdagavond 19 maart, rond 20.50 uur, is een filiaal van New York Pizza aan de Vlaardingenstraat door twee gewapende mannen overvallen. Het personeel en een klant werden bedreigd en de daders eisten geld. Na de overval renden de daders met een onbekende hoeveelheid buit weg. De technisch forensische opsporing heeft sporenonderzoek verricht. Het overvallenteam District Zuid heeft de zaak in onderzoek. Er raakte niemand gewond.