2600 bossen tulpen voor Almeerse zorgverleners

24 april 2020 00:00

ALMERE - Zorgmedewerkers van het Leger des Heils, kleine Woonzorgeenheden en Zorggroep Almere hebben afgelopen week van de Rotary Club Almere en RC Almere Weerwater in totaal 2600 tulpenbossen in ontvangst genomen. Deze actie was speciaal bedoeld om een pluim te geven aan de zorgmedewerkers als dank voor hun inzet voor de zorg van de meest kwetsbare in de samenleving.

Zorgverleners kregen uit handen van voorzitter Rotary Almere Weerwater Paul Offerman en van Ben Spelbos en Lies van Wijngaarden van Rotary Club Almere enkele honderden bossen tulpen, waarbij de 1,5 meter afstand goed bewaakt werd.

Zonnetje

"De zorgmedewerkers werken keihard om zorg te verlenen aan de zorgbehoevende inwoners van Almere," aldus Offerman. "Daarom vonden we dat de zorgmedewerkers in het zonnetje moesten worden gezet". Spelbos vult aan: "De zorgmedewerkers worden hiermee bedankt voor hun onvoorwaardelijke inzet." De 2600 bossen tulpen werden aangeleverd door Vavi Tulips.

Tulpen

De tulpen werden in ontvangst genomen door zorgmedewerkers in wijkverpleging, verpleeg- en verzorgingsinstellingen. Daarnaast ontvingen ook particuliere instellingen met zorgmedewerkers zoals InteraktContour; Amerpoort; Lang leve thuis; Triade; Vitree en Halmzorg bossen tulpen, net als medewerkers van het Leger des Heils en Zorggroep Almere.

Zorgmedewerkers Zorggroep Almere De Binder ontvangen de bossen tulpen. (Foto: aangeleverd)