10 fietsen voor deelnemers Super COOL!

01 november 2017 12:30

EUROPAKWARTIER – Het project super COOL!, een sportproject voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft dinsdag 31 oktober tien fietsen in ontvangst genomen uit handen van Jan Wisse van Jan Wisse Tweewielers aan de Europalaan 931. Super COOL! heeft de fietsen tegen een zacht prijsje overgenomen en gaat ze gebruiken tijdens fietsactiviteiten.


De fietsen worden tijdens de fietsactiviteiten gebruikt door deelnemers die van ver komen en met de bus of taxi naar de activiteit komen, en voor deelnemers die geen eigen fiets hebben. Ze worden sowieso gebruikt bij de fietstrainingen voor de No Limits Challenge en tijdens de No Limits Challenge zelf. Binnenkort gaat een groepje van tien deelnemers trainen voor de wintertriatlon op 14 januari in Biddinghuizen.

Ring-Ring Fietsactie


De fietsen zijn geleverd door Jan Wisse, maar ook de fietsactie Ring-Ring heeft een duit in het zakje gedaan. Iedereen die nu met de auto naar het werk gaat en ervoor kiest minimaal twee keer per week op de fiets naar het werk te gaan, komt in aanmerking voor een maximale vergoeding van 150 euro. De speciale app Ring-Ring herkent automatisch alle fietsritten en houdt eenvoudig bij hoeveel kilometers er gefietst zijn, het aantal calorieën dat verbruikt is en de hoeveelheid CO2 die bespaart is. Almeerders die nu al fietsend naar het werk gaan kunnen ook de app downloaden.
Alle geregistreerde fietskilometers dragen bij aan een aantal lokale initiatieven in Almere, waaronder super COOL!. Super COOL! is een initiatief van De Almeerse Schaatsvereniging (ASV), Triade en de VMCA.

Het nieuwe Ring-Ring doel in Almere draagt bij aan een gloednieuwe 'DJ-booth' voor Stichting Muziekids en de originele Ali B Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere.


www.ring-ring.nu/almere

Gerelateerd

Ondernemersplein Gemeente Almere
123inkt