Eten voor Eten op de Grote Markt
Wereldrecord sushiworkshop voor Voedselloket

STAD CENTRUM - Rotaryclub Almere New Town organiseert samen met Sencelicious zaterdag 18 mei op de Grote Markt het Wereldrecord sushiworkshop onder de naam ‘Eten voor Eten’. De opbrengst van het evenement gaat namelijk naar het Voedselloket Almere (VLA).
Maximaal duizend deelnemers kunnen meedoen aan een sushiworkshop en doen daarbij mee aan een poging om het Guinness Book of Records te halen.
Het programma start om 14.30 uur met een officiële opening door de voorzitter van Rotaryclub Almere New Town, Geert Bröring, en de directeur van het Voedselloket Almere, Peter Mons. Ook komt er een prominente uit de lokale politiek. De sushiworkshop wordt gegeven door Richard Berkhout van Sencelicious. De presentatie van de gehele dag is in handen van BN-ers Joost Buitenweg en Lindo Duvall.
Recordbedrag

Rotaryclub Almere New Town en kookstudio Sencelicious zetten alles op alles om het maximale uit dit evenement te halen. Het is dan ook zaak dat zo veel mogelijk mensen zich inschrijven zodat de organisatie niet alleen het wereldrecord vestigt, maar vooral een recordbedrag binnenhaalt voor het Voedselloket Almere. Er leven in Almere (te) veel mensen onder de armoedegrens en dit aantal zal alleen maar toenemen. Aangezien er al een wachtlijst is voor het Voedselloket, is er geld nodig en (meer) donateurs.
Particulieren betalen 20 euro, een bedrijfsinschrijving is 25 euro per persoon. Hiervoor leer je sushi maken én help je het Voedselloket Almere. Voor meer informatie over het programma en inschrijvingen: www.sushiwr.nl.
Artikel geplaatst op: 03 april 2013 - 07:00

Gerelateerd

Delen