Amvest heeft nu toch ook sociale woningen in Floriadeplannen

Projectontwikkelaar past website aan

Door Robert Miensta

FLORIADE – In de krant Almere DEZE WEEK van deze week staat een artikel dat Amvest dure vrije sector huur- en koopwoningen gaat bouwen op de Floriade. De projectontwikkelaar meldde dat vorige week op haar website. Inmiddels heeft de porjectontwikkelaar haar website aangepast.

Op de artistimpression van Amvest is te zien dat er plannen zijn de A6 te overkappen met zonnepanelen. (Foto: aangeleverd)

 

Tijdens de Poltieke Markt van 24 mei wilde de Hans Everhard van de SP weten hoe het dan met de sociale woningbouw zat op de Floriade. De gemeenteraad besloot daarover in het geheim te vergaderen. De pers werd over de inhoud van die onderhandelingen niet geïnformeerd. 
Maandagavond bleek dat Amvest de inhoud van haar website had veranderd. Ze noemt nu plotseling wél op haar site dat ze sociale woningbouw gaat realiseren.
Almere DEZE WEEK was toen al gedrukt. 

Amvest heeft haar bieding op de bouw van de Floriade gebaseerd op het concept-ontwikkelingsplan Floriade. Dit plan kan nog aangepast worden. Uiteindelijk moet de gemeenteraad het uiteindelijke ontwikkelingsplan nog goedkeuren. 


 

Artikel geplaatst op: 29 mei 2018 - 11:00

Gerelateerd

Delen