‘Chris Jansen is politiek huftertje’
Facebookruzie PvdA - PVV

ALMERE – PvdA-raadslid John van der Pauw noemde op zijn facebookpagina raadslid Chris Jansen (PVV) een ‘politiek huftertje.’ Chris Jansen noemt dit in een reactie beneden niveau. Ook in Almere verplaatst de politieke discussie zich naar facebook.

“De lokale PVV meldt bij herhaling tegen het bijbouwen van sociale huurwoningen te zijn. Het maakt niet uit of het gaat om de nieuwe wijk Stadstuinen in Almere Poort of de Floriadewijk. De PVV wil zo min mogelijk sociale huur en dus zo lang mogelijke wachttijden voor wie op zoek is naar een betaalbare huurwoning in Almere”, schrijft van der Pauw. “Die zelfde club waagt het nu in een amendement te stellen dat ... er nog steeds onvoldoende betaalbare woningen voor Almeerders worden opgeleverd.’De verantwoordelijke voor die tekst is het politieke huftertje Chris Jansen. Ooit een serieus initiatief van de PVV gezien om te zorgen voor het bouwen van meer sociale huurwoningen? Nee. En dan nu de onschuld zelve spelen. Hoe hufterig kun je zijn in de politiek”
Chris jansen (PVV) regageert met verbazing: “Blijkbaar heeft John van der Pauw niet het fatsoen om mij persoonlijk te informeren als hij dit soort uitspraken doet. Inhoudelijk klopt het verhaal van PvdA-er Van der Pauw niet. Wij zijn voorstander van veel extra bouwen, maar alleen voor Almeerders. Dus verkeerde informatie van de PvdA-er Van der Pauw. Dan maar een reactie op de benaming politieke hufter. Het zegt iets over het niveau van John van der Pauw.”
Vervolgens maakt Van der Pauw Jansen weer uit voor leugenaar: “Chris toch. Nog liegen ook. De PVV heeft bij herhaling duidelijk gemaakt tegen het bijbouwen van sociale huur te zijn. Ontkennen kan niet meer. Het is keurig vastgelegd.”
Artikel geplaatst op: 15 juni 2017 - 14:30

Gerelateerd

Delen