Tafel op 2e kamer Debat in Corrosia
‘Alle zwevende kiezers het land uit’

HAVEN - Internet tv-programma Tafel op 2 organiseert maandag 13 maart in Corrosia een verkiezingsdebat met de fractievoorzitters van de Almeerse politieke partijen. Bijna alle fractievoorzitters, 9 van de 11 partijen, hebben inmiddels toegezegd graag te willen komen.
Berdien Stenberg en At Karsbergen (Foto: Aangeleverd)

“Alle Almeerders zijn van harte welkom, maar vol is vol”, zegt presentator At Kasbergen. “De toegang is natuurlijk gratis, maar het café is voor eigen rekening. Ben je nog zwevende kiezer, dan kan dat na deze debatavond zo maar anders zijn. Wil je je laten horen aan de Almeerse politici? Er is een publieksmicrofoon. Ik zou zeggen, Almeerders kom maar op.”
Het team van Tafel op 2 vindt het verkiezingsdebat noodzakelijk. “In Almere is geen aanplakbiljet te vinden van welke partij dan ook. Soms komt er een Haagse kandidaat langs, maar die is meestal snel weer weg. Het team van het internet tv-programma Tafel gaat daar verandering in brengen”, aldus At Karsbergen.
Het debat wordt maandagavond 13 maart in Corrosia Almere-Haven gehouden, de inloop is vanaf 19.00 en het programma start om 19.30. De avond wordt gepresenteerd door Berdien Stenberg, At Kasbergen en Bas van Klompenburg. De gehele uitzending zal te zien zijn op You Tube en Facebookpagina van de Tafel op 2.
Artikel geplaatst op: 26 februari 2017 - 09:33

Gerelateerd

Delen