Almere Partij㣰 over 2014
‘Een stad waar mensen belangrijker zijn dan systemen’

Johan de Leeuw en Bob Fonhof van Almere Partij㣰 (Ouderen Politiek Actief), zijn op 19 maart 2014 verkiesbaar. (Foto: Fred Rotgans)
De partij die dit jaar opnieuw meedoet aan de verkiezingen, is de Almere Partij. Opgericht in 1983 heeft de Almeerse partij tot 2010 deel uitgemaakt van de gemeenteraad. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 zijn ze samengegaan met de landelijke partij OPA, Ouderen Politiek Actief. De partij kent twee lijsttrekkers: Bob Fonhof en Johan de Leeuw.
Johan de Leeuw: “De Almere Partij㣰 is betrouwbaar, eerlijk en oprecht in haar woord dankzij haar betrouwbare medewerkers. Wij staan voor een stad op de menselijke maat waar mensen belangrijker zijn dan systemen, en waar veiligheid en bewoonbaarheid de leidraad is. De ouderen en de 50PLUS-stemmers kunnen hun vertrouwen aan ons geven want veel van de mensen op de lijst zijn ook leden van 50PLUS.”
“Wij zullen zorgen dat ouderen in Almere aan het werk komen en blijven en dat de stad zich ook voor ouderen verder gaat ontwikkelen. Daarnaast zullen wij waken dat de miljarden voor de zorg echt besteed worden aan de zorg.”
Almere Partij㣰 is tegen de superprovincie en tegen een bulderbaan bij Lelystad. “Het kan niet zo zijn dat delen van Almere slecht slapen omdat Schiphol zo nodig in Lelystad moet uitbreiden.”
Artikel geplaatst op: 18 december 2013 - 23:06

Gerelateerd

Delen