Steven Bergwijn onder indruk van Voedselloket

COLUMBUSKWARTIER – De Almeerse profvoetballer Steven Bergwijn overhandigde maandagmiddag een flink bedrag aan het Voedselloket Almere (VLA).

Foto: Fred Rotgans

Vorige week kwam de vader van Bergwijn bij de AH Supermarkt in het Columbuskwartier in aanraking met vertegenwoordigers van het Voedselloket. Vlak voor de feestdagen zamelt VLA altijd goederen in die dan kunnen worden verdeeld aan Almeerders die het financieel zwaar hebben. De heer Bergwijn was zeer onder de indruk van het werk van VLA en sprak daarover met zijn zoon Steven die bij PSV voetbalt en dit jaar werd gekozen tot Almeers Sportman van het Jaar. De voetballer bood spontaan zijn hulp aan en schonk in totaal voor 1750 euro aan goederen. "Dat zijn wel drie rolcontainers vol", aldus woordvoerder Marian Mulder van VLA. "Meestal willen we graag basisproducten, want daar is het meest behoefte aan bij mensen die van VLA gebruik moeten maken. Maar in dit geval hebben we er iets luxere spullen van gekocht, zoals bijvoorbeeld luiers."
Bergwijn kwam persoonlijk naar de supermarkt toe. Het inspireerde de bedrijfsleider om ook nog een extra schenking te doen aan VLA. 

Artikel geplaatst op: 23 december 2019 - 14:11

Gerelateerd

Delen