Kaarsjeswandeling door het Almeerderhout

HOUT – Wandelliefhebbers kunnen op zaterdag 22 december samen met de kinderen door de bossen van het Almeerderhout wandelen tijdens de kaarsjeswandeling. De kaarsjes langs het pad, de sterren aan de hemel en de nachtelijke geluiden maken het tot een sfeervolle wandeling.

De kaarsjes langs het pad, de sterren aan de hemel en de nachtelijke geluiden maken het tot een sfeervolle wandeling. (Foto: aangeleverd)


Kinderen kunnen voorafgaand aan de wandeling zelf een lampion maken of er een meenemen. Halverwege de route wacht de boswachter de wandelaars op bij het houtvuur.
De wandeling is van 17.00 tot 18.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Deelname aan de wandeling kost 3 euro per kind, inclusief wat te drinken in het bos. Wie meedoet aan de wandeling van 17.00 uur kan vooraf zelf een lampion maken voor 3,50 euro per kind. Een lampion maken is voor de wandeling van 19.00 uur niet mogelijk.
De wandeling start bij Buitencentrum Almeederhout aan de Kemphaanlaan 4. Meer informatie en aanmelden: almeerderhout@staatsbosbeheer.nl

Artikel geplaatst op: 13 december 2018 - 14:17

Gerelateerd

Delen