Joris' Kerstboomdiner bij Resto VanHarte Almere

BUITEN - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO/NCRV organiseren donderdag 20 december Joris’ Kerstboomdiner in De Wegwijzer aan de Makassarsweg 80.

(Foto: aangeleverd)


Iedereen is welkom om hier samen met buurtgenoten te genieten van lekker eten, mooi gedekte tafels en sfeervolle kerstversiering, waaronder de Joris’ kerstboomballen. Deze zijn vernoemd naar KRO/NCRV-presentator Joris Linssen, die mensen oproept hiermee dierbaren in het licht te zetten. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris’ kerstbal en in de kerstboom te hangen.
Het is ook mogelijk om anderen een diner met buurtgenoten te schenken. Dit kan door het Resto VanHarte kersthartje te bestellen via http://webshop.restovanharte.nl. De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner bij Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking. Met de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje leveren deelnemers een financiële bijdrage aan de diners van Resto VanHarte.
Deelname aan het kerstdiner op 20 december is tien euro. Prijs is vijf euro voor aantoonbaar minima. Inloop is vanaf 17.30 uur. Aanvang diner is 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

Artikel geplaatst op: 13 december 2018 - 16:16

Gerelateerd

Delen