Kerstmarkt bij stichting Weet hoe je leeft

DE VAART – De stichting Weet hoe je leeft organiseert op vrijdag 14 en zaterdag 15 december een sfeervolle kerstmarkt waarbij de toegankelijkheid wordt vergroot door de samenwerkende organisaties, gemeente Almere en lokale bedrijven.


Sfeervol aangeklede kerstkraampjes bieden een keur aan zelf geschilderde en getimmerde kerstdecoraties van de deelnemers maar ook bijzondere kerstcadeaus van inspirerende bedrijven als handgemaakte sieraden, woonaccessoires, kussen en schorten van spijkerstof, mozaïekwerken, feestelijk ingepakte bonbons en/of kaasjes.
Op zaterdag 15 december wordt er vanuit Stichting Weet hoe je leeft in Buitenvaart een pendeldienst ingezet om de bezoekers van Bij Bosshardt in Buiten de gelegenheid te geven om de kerstmarkt te bezoeken. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere en de Besteltaxi.
De bekende tv kok van Binnenste Buiten en, sinds kort, de chefkok van Theehuis Tante Nel, Sharon de Miranda, zorgt voor de inwendige mens, uiteraard met een knipoog naar de kerst.
Stichting Weet hoe je leeft is gevestigd aan de Linnaeusweg 15 in Almere Buitenvaart. Parkeren kan bij of op het eigen terrein. De toegang is gratis.
De kerstmarkt is op vrijdag 14 december van 17.00 tot 22.00 uur en zaterdag 15 december van 12.00 tot 20.00 uur geopend.
Meer informatie: www.weethoejeleeft.nl of via www.facebook.com/weethoejeleeft.

Artikel geplaatst op: 29 november 2018 - 11:31

Gerelateerd

Delen