Workshop Magical kerstdecoraties in RataPlan Haven

DE STEIGER – In kringloopwinkel RataPlan Almere Haven wordt op zaterdag 9 en 16 december een kerstworkshop georganiseerd. Tijdens de workshop maken deelnemers onder begeleiding van Olga Donker Magical kerstdecoraties met huishoudelijke spulletjes.

In kringloopwinkel Rataplan Almere Haven kunnen tijdens de kerstworkshop Donker Magical kerstdecoraties worden gemaakt. (Foto: aangeleverd)


Door het gebruik van diverse technieken en de combinatie van oude kerstspullen kunnen de deelnemers onder andere een sneeuwpopje of een kerstfotolijst maken. Er zijn voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. In twee uur tijd wordt een uniek kersttafereeltje gemaakt dat na afloop mee naar huis genomen kan worden.
De workshop wordt gegeven tussen 14.00 en 16.00 uur in de kringloopwinkel aan De Steiger 51. De deelnemers hoeven niets zelf mee te nemen. Deelname kost 4,50 euro. Dit is inclusief alle materialen en benodigdheden.
Er is plek voor maximaal 8 cursisten en daarom is het nodig om vooraf in te schrijven. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: c.vdbroek@rataplan.nl, of bel: 088-8282760 of kom langs in de winkel. Meer informatie: www.rataplan.nl.

Artikel geplaatst op: 01 december 2017 - 15:52

Gerelateerd

Delen