Triade juweliers bestaat 33 jaar, maar neemt ook afscheid

STAD CENTRUM – Triade Juweliers bestaat in november 33 jaar, maar sluit op 31 december ook definitief de deuren. Eigenaren Jan en Irma Schotmans gaan na 33 jaar trouwe dienst met welverdiend pensioen. "Het voelt heel dubbel, maar we kijken ook wel uit naar deze nieuwe fase in ons leven", vertelt Irma. Op 29 december is de juwelier voor het laatst open voor klanten. 

(Foto: Fred Rotgans)

 

De juwelier op het hoekje van Korte Promenade/Grote Markt is een begrip in Almere. Veel Almeerders hebben hier hun sieraden gekocht, horloges laten repareren en hun eerste oorgaatjes laten prikken. "Sinds bekend is dat we gaan stoppen, krijgen we hartverwarmende reacties van onze klanten. Lieve woorden, hier en daar een dikke knuffel en cadeautjes. Dat doet ons goed", zegt Irma. "We hebben de stad zien groeien en we hebben ons al die jaren ook met heel veel liefde en plezier ingezet voor onze klanten en voor het juweliersvak."

 

Triade Juweliers heeft jarenlang een volledig aanbod van juweliersartikelen en diensten geleverd met hoogwaardige kwaliteit. Ook voor maatwerk en ontwerpen konden Almeerders en klanten uit de verre omgeving de juwelier op het hoekje vinden.

 

In de maand november bestaat Triade Juweliers 33 jaar. "Ter gelegenheid van deze mijlpaal geven we de hele maand november 33 procent korting op zilver, goud en briljant. Ook kunnen klanten profiteren van diverse kortingen op horloges, sieraden en cadeau-artikelen." Tot het einde van het jaar worden nog nieuwe reparaties aangenomen. Triade Juweliers roept klanten op om wel op tijd hun reparaties op te halen.

Meer informatie: Triade Juweliers, Korte Promenade 73, 036-5334028, www.triade-juweliers.nl.

Artikel geplaatst op: 05 november 2019 - 15:01

Gerelateerd

Delen