Snel en veilig afslanken bij CryoSylSalon

ALMERE – Afslanken en strakker in je vel zitten, met een eerlijk advies? Dat kan bij CryoSylSalon aan de Televisieweg 64. Een nieuw concept waarin de combinatie van verschillende behandelingen zorgt voor een snel en veilig resultaat.

(Foto: aangeleverd)


De combinatie begint met Cryolipolyse. Hierbij worden de vetcellen behandeld met temperaturen onder de -4 graden, waar ze niet tegen kunnen en loslaten van de huid. Gedurende 4 tot 6 maanden worden de cellen door het lichaam op een natuurlijke manier opgeruimd. Deze behandeling duurt 40 minuten.
Dan zijn er de EMS infrarood pads. Impulsen zorgen voor een bindweefselmassage, spiercontractie en vochtafdrijving. Hierdoor wordt de huid strakker en worden de spieren sterker, waardoor je centimeters verliest.
-Voor een strakkere buik.
-Cellulite en huidversteviging.
-Mensen die niet kunnen of willen sporten.
-Afgeslankte mensen die strakker willen worden.
Je kunt ook alleen een EMS kuur doen wanneer je geen vet hebt om te bevriezen en toch een strakker lijf wilt. Ook geschikt voor mensen met rug- en nekklachten, omdat het de spieren versterkt.
Daarna is er de kantelplaat. Dit duurt 10 minuten en zet alle spieren in het lichaam aan het werk. Voor de aanpak van cellulites, bindweefselversteviging, oedeem, lipoedeem, huidverbetering etc.

Bodyanalyse


Naast deze behandelingen kun je terecht voor:
-Bodyanalyse. Dit is een scan zonder bloed of speeksel, die binnen 2 minuten laat zien welke tekorten er zijn aan vitamines en mineralen. Een instrument dat het magnetisch veld van de menselijke cel meet op basis van frequentie.
-Voedingsadviezen op maat.
-Gratis begeleiding tijdens het traject.
Meer informatie op www.cryosylsalon.nl of neem contact op met Sylvia: 06-22420293.

Artikel geplaatst op: 03 mei 2019 - 11:00

Gerelateerd

Delen