Vakantie begint steeds vaker met taxi naar Schiphol

ALMERE - Steeds meer Nederlanders pakken de taxi om naar het vliegveld af te reizen als start van een vakantie. Vanuit Almere worden veel taxiritten van en naar Schiphol ingepland. Waarom kiezen vakantiegangers hiervoor? Taxi-dienstverlener, Taxi2Airport, geeft antwoord.


Zonder gedoe naar het vliegveld

Het gemak; je wordt thuis bij de deur opgehaald en netjes bij het vliegveld afgezet, een groot verschil met de meest voor de hand liggende alternatieven. Reizen met het OV is voor velen geen optie vanwege de vele vertragingen rondom Schiphol.
Ook het rijden met de eigen auto richting het vliegveld is niet ideaal. Parkeerplekken moeten van tevoren worden gereserveerd en de kosten zijn hoog.

Taxi op maat
Een ander voordeel van is dat je de taxirit helemaal op maat kunt samenstellen. Zo kun je kiezen voor een groter model auto / taxi als je met je hele gezin en veel koffers wilt afreizen. Voor kinderen kun je een kinderzitje regelen én zelfs huisdieren kunnen mee.
Een andere optie is het ophalen van passagiers op verschillende locaties. Hiervoor wordt doorgaans gekozen bij vrienden en vriendinnen die bij elkaar in de buurt wonen. De taxikosten kunnen dan ook nog eens gedeeld worden.


Hoe regel je een taxi naar het vliegveld?

Het regelen van een taxi is steeds gemakkelijker. Zo kun je online, op de website van Taxi 2 Airport, makkelijk een taxirit boeken naar Schiphol.

Niet handig met internet? Je kunt de taxi ook telefonisch regelen (088-3188331) of contact zoeken via Facebook.

Artikel geplaatst op: 22 april 2019 - 12:29

Gerelateerd

Delen