Spirituele Goed Gevoel Beurs 24 februari TMG-partycentrum

Bekende Mediums, Koffiedik kijken, Was-/Chakra-tekeningen, Pendelen, Kleur-codes v.d. Kosmische mens, Zandlezen, Handlezen, Tarot, Nine-Star-Ki, AURA-Foto’s,Massages, Healingen, Voetreflex,Electro-Acupunctuur, Kundalini-Yoga,Reiki, Orgonite,Edelstenen, SIERADEN, Wierook, Kaartendeks,Dreamcatchers, Sjamaanse Krachtvoorwerpen, Etherische oliën, Gezondheidsproducten. LEZINGEN, en meer.......

ENTREE: 3 Euro Geopend: 10.30 –17.00 uur

Tot ziens in ALMERE, Omata Tutini en Rob den Oudsten

ALOHA SPIRITUEEL EN OMATA TUTINI
Mijn naam is Omata Tutini. Ik ben een Maori, geboren op de Cook-Islands bij Hawaii. De Maori’s, zijn de oudste indianenstam ter wereld. Mijn moeder en oma bezaten de gave, in de toekomst te kunnen kijken en te genezen, ook met kruiden. Als klein kind al, wist ik wie er ziek zou worden en wat mensen mankeerde.
Het verdriet van de mensen op aarde raakt me heel diep. Hier wil ik mij voor inzetten, door de mensen met liefde, licht en warmte te begeleiden. Ik voel me ook vaak een soort moeder van de mensen op aarde. Na een consult geef ik dan ook een warme omhelzing. Ik leef vanuit mijn hart en voel de pijn en het verdriet al vaak voordat men een consult bij mij heeft. Eigenlijk vang ik direct de gedachten van de mensen op zodra ze aan mij denken. Doordat ik voel wat ze nodig hebben stuur ik ze dan licht en liefde. De bovenwereld geeft mij veel ideeën en boodschappen. Het helpen van mensen geeft mij ook veel waardering en energie. Hier haal ik mijn inspiratie uit.

 

SPIRITUELE GOED GEVOEL BEURS
24 FEBRUARI TMG-PARTYCENTRUM
SUMATRAWEG 22 ALMERE-BUITEN 

Artikel geplaatst op: 20 februari 2019 - 05:46

Gerelateerd

Delen