Proef de nieuwe menukaart bij Boathouse Almere

NOORDERPLASSEN - De restyling van Boathouse Almere al gezien en de nieuwe menukaart al geproefd? Kom eens kijken en ervaar een mix van verschillende stijlen meubilair, een fraaie leestafel en de bar als nieuwe eyecatcher. Boathouse is een plek waar je graag wilt zijn voor een (zakelijke) lunch of diner. Het uitzicht over de Noorderplassen is uniek!

Het interieur van Boathouse Almere is geheel vernieuwd. (Foto: aangeleverd)


Natuurlijk kunt u aanmeren met uw eigen boot, maar Boathouse beschikt ook over voldoende gratis parkeergelegenheid.
Boathouse heeft een aantal zalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten maar ook voor feesten, congressen, beurzen en andere partijen. Trouwplannen? Gebruik de unieke weddingcreator om je eigen droombruiloft samen te stellen.

Events


In het najaar staan er een groot aantal events bij Boathouse op de agenda. Op zondag 23 september is Boathouse het podium voor de bruidsbeurs. Tijdens dierendag op 4 oktober staan de honden centraal en kunnen zij met hun baasjes de survivalbaan trotseren en krijgen ze allemaal een doggybag. Dit organiseert Boathouse i.s.m. sec survival & almeer plant.
Op 28 oktober tijdens de family sunday staat Boathouse in het teken van Halloween. Op de themadagen heeft de Boathouse extra speciale gerechten toegevoegd aan de menukaart. Voor meer info kijk je op boathouse.nl of houd je de social media kanalen in de gaten.

Artikel geplaatst op: 29 augustus 2018 - 11:35

Gerelateerd

Delen