Ruijper & Partners Financieel Consultants verhuisd naar Haak 40

HAVEN – Ruijper & Partners Financieel Consultants is verhuisd naar een andere locatie in Almere Haven. Van Plein 10 is het kantoor verhuisd naar Haak 40. Aan de dienstverlening is niks veranderd: voor hypotheekadvies, verzekeringsadvies, pensioenadvies of vermogensadvies is Ruijper & Partners hét bedrijf.

Van links naar rechts: Ger Ruijper, Ashley en Rob. (Foto: Fred Rotgans)


Kennis, ervaring, persoonlijke aandacht, innovatie en zekerheid zijn de vijf kernwaarden van Ruijper & Partners. Dit is een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel financieel advies en zekerheid voorop staan. Eigenaar Ger Ruijper: “Als organisatie kennen we alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden. Hierdoor heb je de zekerheid van een passend advies. Omdat we de sector goed kennen, zien we tevens de vernieuwingen en veranderingen. Automatisch spelen we hier direct op in, zodat klanten direct profiteren van de innovaties die wij doorvoeren. Kennis, ervaring, persoonlijke aandacht, innovatie en zekerheid. Vijf redenen waarom wij goed zijn in wat we doen.”
Financiële wensen en verplichtingen kunnen door allerlei oorzaken behoorlijk variëren. Zelfs voor een individueel persoon binnen het gezin of organisatie, bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning, studerende kinderen, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of pensionering. Ruijper: “Allemaal belangrijke gebeurtenissen waar je financieel op voorbereid wilt zijn. Wij hebben de expertise in huis om mensen ook in die leuke en minder leuke financiële situaties te adviseren.”

Nazorg


Ook nadat Ruijper eerder advies heeft gegeven of bemiddeld heeft, is het kantoor bereikbaar voor vragen of een toelichting. “Als de situatie verandert, of er verandert iets in de markt, bijvoorbeeld door de komst van nieuwe wetgeving, dan geven we onze klanten graag opnieuw advies.”
Ruijper & Partners is Erkend Financieel Adviseur en is aangesloten bij het Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Meer informatie: www.rnp.bz of bel 036-5472000.

Artikel geplaatst op: 10 maart 2018 - 13:30

Gerelateerd

Delen