Délifrance heropent aan Korte Promenade met spectaculaire actie

STAD CENTRUM – Délifrance aan de Korte Promenade 7 is weer geopend. De vestiging is een aantal weken gesloten geweest en de exploitatie is overgenomen door een nieuw team onder leiding van Rens Kassenaar.

Délifrance aan de Korte Promenade is al tientallen jaren een vertrouwde plek voor Almeerders om een verse Franse baguette te eten. (Foto: aangeleverd)


Rens is al lange tijd werkzaam bij Délifrance en heeft er alle vertrouwen in dat hij het heropende restaurant een goede boost kan geven. “Ik ben gemotiveerd en gedreven, en trots dat ik deze kans krijg.”
Het restaurant aan de Korte Promenade is al tientallen jaren een vertrouwde plek voor de inwoners van Almere om een verse Franse baguette te eten. Bij de nieuwe start hoort ook een nieuwe menukaart. Dat kan voor een heerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch. Ook voor een zoet of hartig tussendoortje is Délifrance het juiste adres met een ruim aanbod hartige snacks en een uitgebreid gebakassortiment. Een heerlijke koffiespecialiteit maakt het af.

All-you-can-lunch-actie


Woensdag 15 juni om 12.00 uur vindt de officiële en feestelijke heropening plaats. Om iedereen kennis te laten maken met het nieuwe team en de menukaart, start Délifrance tot en met 30 juni met een voor haar unieke ‘all-you-can-lunch-actie’: proef onbeperkt de heerlijke producten voor maar 7,50 euro. De voorwaarden zijn te vinden op www.delifrance-almere.nl

Artikel geplaatst op: 08 juni 2016 - 10:03

Gerelateerd

Delen