Opnieuw aanhoudingen voor overvallen KFC Almere

BUITEN – De politie heeft vorige week opnieuw twee jongens (16 en 17 jaar) aangehouden naar aanleiding van de overvallen op het fastfoodrestaurant KFC in Almere Buiten.

Woensdag 24 april werden een 17-jarige jongen en een 16-jarige jongen uit Almere ingerekend. Eerder werd al een 17-jarige jongen uit Almere aangehouden in Purmerend. Alle drie de verdachten zitten op dit moment vast. De politie doet nog onderzoek naar de andere verdachten in deze zaak.

28 januari
Het filiaal van KFC aan de Torontoweg werd maandag 28 januari overvallen door gewapende mannen. Zes jongemannen bedreigden de medewerkers van deze fastfoodketen met hun wapens en dwongen hen de kassa’s te openen. Op twee scooters vluchtten de zes de Molenbuurt in.

Februari
In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 februari werd dit filiaal even na middernacht opnieuw overvallen. Dit keer door drie personen. Ook nu werd het personeel met wapens bedreigd. De drie daders gingen er op één scooter vandoor en reden ook dit maal weg in de richting van de Molenbuurt.
Op 28 januari werd het restaurant overvallen door zes mannen. (Foto: politie)

Artikel geplaatst op: 29 april 2019 - 13:00

Gerelateerd

Delen