Weer steekincident, nu in Food Passage

STAD CENTRUM - In de Food Passage in het centrum van Almere Stad heeft donderdagavond een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte één persoon gewond. Twee verdachten zijn door de politie aangehouden.

Donderdagavond vond er weer een geweldincident plaats. Dit keer ging het om een steekpartij in de Food Passage in het centrum van Stad. (Foto: HV-Almere)

Het steekincident vond rond 18.25 uur plaats in de Food Passage. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam met de traumahelikopter ter plaatse om medische ondersteuning te bieden. De politie meldt dat één persoon naar het ziekenhuis is gebracht.

Twee personen zijn door de politie in de omgeving aangehouden. Een deel van de Food Passage werd afgezet vanwege onderzoek.

Slachtofferhulp
Veel winkelende mensen in de Foodpassage waren getuige van de steekpartij. Een dergelijk incident kan veel impact hebben op ooggetuigen. De gemeente Almere laat weten dat zij daarom contact kunnen opnemen met de stichting Slachtofferhulp: 0900-0101. Meer informatie op www.slachtofferhulp.nl.

Artikel geplaatst op: 24 augustus 2018 - 11:51

Gerelateerd

Delen