Afhaalrestaurant Deventerpad overvallen, verdachten aangehouden

STAD CENTUM – Bij een Surinaams afhaalrestaurant op het Deventerpad vond maandagavond 24 juli rond 19.00 uur een overval plaats. Beide vermoedelijke verdachten werden in de omgeving aangehouden.

(Foto: HV-Almere.nl)

Rond 19.00 uur kreeg de politie de melding van een overval. Ter plaatse bleek dat twee onbekende verdachten met geweld de kassalade uit de kassa hadden gerukt en er spoorslags vandoor waren gegaan. De politie beschikte over een bruikbaar signalement en deed met diverse eenheden een onderzoek in de directe omgeving. Beide verdachten werden gezien in de omgeving. Een persoon die aan het signalement voldeed werd staande gehouden op de Wagemakerbaan. Na ondervraging en fouillering ontstond een schermutseling met de agenten. Hierop is de man aangehouden en naar het bureau gebracht. Een politiehelikopter is eveneens gevraagd om mee te zoeken. Al snel kon ook een tweede verdachte worden aangehouden. De twee, beiden inwoners van Almere van 15 en 24 jaar oud, werden ingesloten voor verder onderzoek.

 

In de bosjes langs de busbaan bij Sporthal Stedenwijk ging de politie met een hond naar sporen zoeken. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Forensische Opsporing is ook ter plaatse geweest om onderzoek te doen.

 

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van overval of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Artikel geplaatst op: 25 juli 2017 - 16:28

Gerelateerd

Delen