Agenda in Almere DEZE WEEK
Veel te zien en te doen in de Nieuwe Bibliotheek

STAD – De activiteitenagenda van de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad staat vanaf nu elke week op de Uitpagina van Almere DEZE WEEK. Elke week zijn er mooie voorstellingen, films en workshops in de bibliotheek in Stad. Soms is een activiteit gratis, soms wordt er toegang geheven. De prijs is dan altijd schappelijk.
Het aanbod van activiteiten in de Nieuwe Bibliotheek is zeer gevarieerd. (Foto: Aangeleverd)

Het aanbod in de Nieuwe Bibliotheek is zeer gevarieerd: Filmhuis-films, kinderfilms, jeugdtheater, een workshop lego bouwen of muziek. Voorlezen voor de kleintjes, het kenniscafé of de pubquiz, een interessante lezing, de Nieuwe Bibliotheek biedt het allemaal.
Het filmtheater in de Nieuwe Bibliotheek is een echte eyecatcher. De theaterzaal met 112 stoelen is gezellig en geeft de bezoeker het gevoel echt ‘uit’ te zijn. In de schoolvakanties draaien er kinderfilms, regelmatig zijn er reprises van eerder vertoonde kassuccessen, en er zijn speciale matineevoorstellingen.
Het nieuwscafé is tijdens filmvoorstellingen altijd open vanaf een half uur voor aanvang van de film tot een halfuur na afloop van voorstelling. De kaartverkoop gaat via de servicebalie van de Nieuwe Bibliotheek. Kaartjes kunnen ook gekocht worden via de site van de Nieuwe bibliotheek Het betaalde of bestelde toegangsbewijs kan dan thuis worden uitgeprint.
Kijk voor de kaartverkoop en de updates van de activiteiten in de Nieuwe Bibliotheek altijd op www.denieuwebibliotheek.nl/agenda
Artikel geplaatst op: 04 januari 2016 - 12:35

Gerelateerd

Delen