Opnieuw ongeval op kruising Noorderdreef

ALMERE – Op de Noorderdreef, ter hoogte van de oprit met de A6, vond donderdagavond opnieuw een ongeval plaats. Bij het ongeval raakte een persoon gewond. Deze persoon werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Afgelopen maandag ging het op exact dezelfde plek ook al mis.

Rond 17.45 uur ging het dit keer mis tussen twee personenauto’s. Toegesnelde hulpdiensten ontfermden zich over de slachtoffers. Eén van de betrokkenen werd door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek, zo meldt de politie. Omdat er sprake was van persoonlijk letsel heeft een speciaal team van de politie onderzoek gedaan naar de aanrijding. Hierbij worden alle sporen in kaart gebracht om de exacte oorzaak van de aanrijding te achterhalen.
Door het ongeval en het daaropvolgende onderzoek is het verkeer enige tijd geregeld door agenten. Omdat diverse rijrichtingen afgesloten waren, zorgde dit voor enig oponthoud. Nadat een berger de voertuigen had weggesleept kon de kruising weer volledig worden vrijgegeven. (Foto: HV-Almere/Sander Teussink)
Artikel geplaatst op: 18 november 2016 - 12:08

Gerelateerd

Delen