Automobilist rijdt door na aanrijding

BUITEN - Een automobilist reed, vrijdagavond even na 23.00 uur, door na een aanrijding op de Buitenring. Hierbij werd een auto van achter aangereden, waardoor deze de berm in schoot en ongeveer 150 meter verderop tot stilstand kwam tegen een bewegwijzeringsbord. De politie startte direct een onderzoek naar de doorrijder.
(Foto: HV-Almere.nl/Jelle Laan)

De politie meldde zondag 13 november dat de witte bus en de bestuurder daarvan zaterdagochtend na onderzoek zijn gevonden. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en verlaten plaats na ongeval.
De aanrijding gebeurde op het wegvak tussen de brug over de Lage Vaart en de Polderdreef. Omdat inzittenden mogelijk in het voertuig bekneld zaten is de brandweer ter plaatse gekomen. De inzittenden van het aangereden voertuig, waaronder vier kinderen, zijn onderzocht door ambulancepersoneel. Er was sprake van lichte verwondingen, die ter plaatse konden worden behandeld. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
De politie begon direct met een onderzoek naar de gevluchte automobilist. In verband met de hulpverlening was de rechter rijstrook afgesloten. Door het rustige verkeer op dit tijdstip leverde dat geen problemen op voor het overige verkeer.
Artikel geplaatst op: 12 november 2016 - 15:28

Gerelateerd

Delen