Twee aanhoudingen na beroving en mishandeling Catootjepad

STRIPHELDENBUURT - Het arrestatieteam van de politie viel woensdagavond een woning in een flat aan de Rode Katerplaats binnen. De inval gebeurde na een mishandeling en beroving op het Catootjepad. Bij de inval zijn twee verdachten aangehouden. Zij werden geblinddoekt afgevoerd.
Bij een inval van het arrestatieteam in een woning in een flat aan de Rode Katerplaats zijn twee verdachten aangehouden. Zij werden geblinddoekt afgevoerd. (Foto: HV-Almere/Jelle Laan)

Een man werd woensdag rond 17.00 uur mishandeld en beroofd op het Catootjepad. Hierbij raakte hij gewond. Het letsel van de man is onbekend.
De mogelijke daders hielden zich op in de nabijgelegen flat aan de Rode Katerplaats. De omgeving werd door de politie afgezet en de hulp van het arrestatieteam werd ingeroepen om een woning in de flat te doorzoeken.
Het Arrestatieteam viel rond 19.20 uur de woning binnen en heeft twee verdachten die zich in de woning bevonden aangehouden. De twee verdachten zijn geblinddoekt naar het bureau overgebracht. Daarna deed de politie onderzoek in en rond het flatgebouw.
Artikel geplaatst op: 08 september 2016 - 11:46

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: