Inbrekers aangehouden na zoektocht met politiehelikopter

MUZIEKWIJK – Een politiehelikopter zocht woensdagmiddag enige tijd boven de Muziekwijk naar inbrekers. Er zijn bij de actie twee verdachten aangehouden.
Na de inbraak, die rond 13.30 uur plaatsvond in een woning aan de Geldropstraat, stuurde de politie direct een Burgernetbericht waarin deelnemers werd gevraagd uit te kijken naar twee mannen. Ook de politiehelikopter kwam vanuit Amsterdam naar Almere. Daarnaast werden op de grond verschillende politie-eenheden strategisch opgesteld.
Toen de hele omgeving was afgezet konden uiteindelijk twee personen worden aangehouden in de Mahlerstraat. Hierna keerde de politiehelikopter weer terug naar de basis. Vervolgens werd in de Brahmsstraat inbrekerswerktuig gevonden. De politie heeft met een politiehond de omgeving afgezocht op sporen. De Forensische Opsporing heeft bij de woning sporen van de inbraak veiliggesteld.
Verder onderzoek door de politie moet uitwijzen of deze inbraak in verband kan worden gebracht met voorgaande inbraken afgelopen maand in Muziekwijk en Stedenwijk. (Foto: HV-Almere/Paul van Leeuwen)
Meer 112-nieuws: www.hv-almere.nl
Artikel geplaatst op: 07 juli 2016 - 09:02

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: