Hulpvaardig echtpaar beroofd en mishandeld

BLOEMENBUURT – Een echtpaar dat in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 februari een man te hulp schoot die niet lekker leek te worden moest dat bekopen met beroving en mishandeling. De recherche zoekt getuigen.
Rond 01.45 uur liep het echtpaar op het Hyacintpad. Daar zagen ze twee mannen, bij de kruising met de Evenaar, van wie één er niet lekker leek te worden. Ze wilden hem te hulp schieten. De man werd toen plotseling door één van de twee van achteren vastgepakt en tegen de grond gedrukt. Vervolgens werd hij door beide mannen geslagen en geschopt. De vrouw wilde haar man helpen, waarna één van de daders haar beroofde van haar tas. De twee liepen vervolgens weg in de richting van het station.
Getuigen gezocht

Beide mannen zijn rond de 1.80 meter lang en waren donker gekleed en hadden een muts op. De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Wie iets gezien heeft in de omgeving van het Hyancithpad of meer informatie heeft over de daders wordt gevraagd zich te melden. Bel met de recherche in Almere via 0900-8844 of doe melding via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.
Artikel geplaatst op: 19 februari 2016 - 12:43

Gerelateerd

Delen