Politie zoekt getuigen van gewelddadige straatroof

WATERWIJK - Een 24-jarige vrouw is in de steeg achter haar woning aan de Pijlrogstraat mishandeld en van haar tas beroofd. De politie zoekt de nog onbekende verdachten, de tas met spullen van het slachtoffer en vraagt het publiek om tips.

De overval vond plaats op zondagavond 22 november 2015. De vrouw komt even na 23.00 uur thuis. Ze fietst de donkere steeg in achter haar huis aan de Pijlrogstraat in Waterwijk. Dan hoort ze iets achter zich en ziet dat er twee mannen op haar af komen rennen. Ze kan nog net 'help' roepen voordat één van de mannen z'n hand voor haar mond doet en haar achterover trekt. Ze krijgt dan harde klappen in haar gezicht. De twee mannen zijn uit op haar tas. Ze trekken de tas van het stuur van haar fiets en gaan er dan mee vandoor. De politie zoekt nog in de omgeving, maar vindt de twee verdachten niet meer. De vrouw is in haar gezicht gewond geraakt.. Haar gezicht doet pijn en haar rechterwang is opgezwollen. Ze is uiteraard erg geschrokken.
De buit is een zwarte kunstleren tas van de Primark. Er zat onder meer contant geld in en een iPhone 6.
Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen. De eerste verdachten was een man met donkere huidskleur en lang zwart haar, mogelijk in een staart. Hij had een muts op en droeg zwarte kleding. De tweede verdachten was een man met donkere huidskleur. Hij droeg zwarte kleding.
Wie iets van deze straatroof heeft gezien of weet wie de verdachten zijn belt gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op politie.nl om een tip bij de politie te melden. Wie liever anoniem blijft belt Meld Misdaad Anoniem gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier.
Artikel geplaatst op: 24 december 2015 - 12:13

Gerelateerd

Delen