Slachtoffers woningoverval Woestduijnstraat vastgebonden en geslagen

SEIZOENENBUURT – Twee bewoners van een woning aan de Woestduijnstraat werden woensdagmiddag 25 november overvallen door twee onbekende mannen. De bewoners werden bij de overval geslagen en vastgebonden. De recherche zoekt getuigen.
De politie is op zoek naar getuigen van de woningoverval aan de Woestduijnstraat. (Foto: HV-Almere.nl/Jos van der Lelie )

Rond 11.45 uur werd er bij de woning aangebeld. De bewoner deed open en zag een man staan in, wat leek op, een Post NL-jas. De deur werd open geduwd en twee mannen drongen het huis binnen. Ze bedreigden de bewoner met een wapen en één van de overvallers sloeg hem meerdere malen. In de woning was ook een bewoonster. De overvallers bonden beide slachtoffers vast. Ze doorzochten het huis en gingen er vervolgens met buit vandoor. Ze verdwenen in onbekende richting. In de omgeving werd gezocht en ook omwonenden werd om hulp gevraagd door het inzetten van Burgernet. De twee overvallers wisten te ontkomen.

Getuigen gezocht

De eerste verdachte is een man met een licht getint uiterlijk van ongeveer 1.80-1.83 meter lang. Hij droeg een donkere broek en een jas met twee oranje vlakken dat lijkt op een Post NL jas. De tweede verdachte is ongeveer 1.70 meter lang met donker haar.
De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Als iemand voor of na de overval iets gezien heeft dat mogelijk met de overval te maken heeft en/of andere informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt hen gevraagd te bellen met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.
Artikel geplaatst op: 26 november 2015 - 15:35

Gerelateerd

Delen