Benefietconcert voor Oranjehuis in Goede Rede

HAVEN - In kerkcentrum Goede Rede is zaterdag 25 januari van 15.30 tot 17.00 uur een Midwinterconcert. Meesterpianiste Marietta Petkova brengt samen met jonge muziektalenten een gevarieerd programma. De opbrengst gaat naar het Oranjehuis Almere. 

Meesterpianiste Marietta Petkova is één van de vijf Almeerse musici die meewerken aan dit concert. (Foto: Claudia Kamergorodski)

 

Soroptimistclub Almere heeft weer een mooi klassiek programma samengesteld voor hun benefietconcert in de midwinter. Er treden vijf musici op, solo en in verschillende duo’s: Marietta Petkova op piano, Oirla van Ravenzwaai op dwarsfluit, Roza & Joshua Herwig, viool/zang en cello, Felix Justin op piano. Na de ontvangst vanaf 15.00 uur met gitaarmuziek begint het concert om 15.30 uur. Op het programma staat werk van 12 verschillende componisten waaronder Tsjaikovski, Kuhlau, Rossini, Saint-Saëns en Beatles. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en zijn een hapje en drankje verkrijgbaar.

De opbrengst van dit concert gaat naar het Oranje Huis in Almere. De Oranjehuizen zijn onderdeel van de Blijf Groep dat hulp biedt bij alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Er wordt gewerkt aan acute veiligheid, oplossingen en een toekomst zonder geweld voor vrouwen en kinderen. Het Oranje Huis wil starten met een project ‘Koken maakt sterk’. Daar zet Soroptimistclub Almere zich graag voor in door het organiseren van dit Midwinterconcert. Soroptimistclub Almere is een service club van vakvrouwen die zich inzet ter verbetering van het leven en de posities van vrouwen en hun kinderen.

Meer informatie en kaartverkoop via www.goederedeconcerten.nl

 

Artikel geplaatst op: 22 januari 2020 - 09:09

Gerelateerd

Delen