Popprijs Flavourland weer van start

FLEVOLAND – Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) organiseert in samenwerking met poppodia De Meester in Almere, Corneel in Lelystad en De Klos in Emmeloord de Flevolandse popprijs Flavourland 2019.

(Foto: Daniel Bras)

 

De eerste voorronde is zondag 27 oktober om 15.00 uur in Corneel in Lelystad. Entree 5 euro. De optredende bands zijn CHEARS, Delayed, iMad the World, GeenItalië 2, IMPULSIX (allen uit Lelystad), Jaïnda (uit Almere), Feenstra Vonk & Winters (Marknesse).

 

Per voorronde wijst de vakjury één winnaar aan die direct door gaat naar de finale op 6 december. Aan het einde van de laatste voorronde is duidelijk welke twee extra bands of acts de meeste stemmen van het publiek hebben gekregen om daarmee medefinalist te worden. Ook reikt de jury aan het einde van de derde voorronde twee wildcards uit. In totaal zijn er acht finaleplaatsen te vergeven. Publiek is van harte welkom bij voorrondes- en finale van Flavourland.

De andere voorrondes zijn vrijdag 8 november in podium De Meester in Almere en zaterdag 9 november in De Klos in Emmeloord. De finale is vrijdag 6 december in De Meester.

Meer informatie: www.flavourland.nl.

 

Artikel geplaatst op: 21 oktober 2019 - 12:47

Gerelateerd

Delen