Haven-soap De Wasserette is terug

HAVEN CENTRUM – Zet de tv maar uit, want Havens eigen soap De Wasserette is terug. Vanaf vanavond worden de afgeleveringen zes woensdagavonden live gespeeld bij Café Roest in Corrosia.

In 'De Wasserette draait vrijwillig' volgen we het wel en wee van het echtpaar Koos en Yfon, hun vaste wasseretteklanten en bastaardhond Tarzan. Na een lang ziekbed is Yfons vader overleden. Wat gaan de twee doen met de tijd die ze opeens over hebben? Is vrijwilligerswerk misschien iets voor ze? Koos gaat op gesprek bij voetbalvereniging FC Almere, de club van zijn schoonvader. Maar is Koos wel geschikt als coach of scheidsrechter? En is hij wel van onbesproken gedrag? En is een voetbalveld of kantine wel een plek voor bastaardhond Tarzan? Yfon biedt in elk geval enthousiast aan alle shirtjes en hesjes te wassen….

De live soap begon vier jaar geleden in Haven en gaat ook over Haven. Met hart voor beslommeringen van mens en dier, liederen die raken en live gespeelde reclameboodschappen van lokale ondernemers. Extra bijzonder is dat naast de acteurs van het Volksoperahuis in elke aflevering Almeers talent optreedt. De voorstellingen zijn op de woensdagavonden 9, 16, 23 en 30 oktober, 6 en 23 november om 20.30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.corrosia.nl.

 

Artikel geplaatst op: 09 oktober 2019 - 09:46

Gerelateerd

Delen