Wereldfestival en Hollandse Hits FEESTival in Almere Buiten

BUITEN CENTRUM – Het is dit weekend feest in het centrum van Buiten. Op zaterdag 21 september is de derde editie van het multiculturele Wereldfestival en zondag 22 september is het Hollandse Hits FEESTival.

Speciale gast op het Wereldfestival is Kenny B.

Bij het Wereldfestival staan ontdekking en ontmoeting centraal. Er is heel veel muziek, een grote wereldmarkt, een Afrikaans kinderdorp, er worden workshops gegeven en er is lekker eten. De muziek komt uit verschillende landen. Het concert van Soweto Soul brengt voor het eerst de muzikale ziel van de townships, de Zuid-Afrikaanse buitenwijken, naar Almere. Verder zijn er optredens van  de 7-mans formatie Tabanka en de Bob Marley tributeband de Rootsriders. Dave Mochilero met zijn band zorgen voor Latin sferen en het muzikale gedeelte van het festival wordt afgesloten door Trafassi in een XL versie, met een uitgebreid orkest en als speciale gast hitzanger Kenny B. uitgenodigd.

 

Wereldfestival Almere is op zaterdag 21 september van 12.00 tot 23.00 uur in het centrum van Almere Buiten. Entree gratis. Meer informatie: www.wereldfestivalalmere.nl.

 

Hollandse Hits FEESTival in Almere Buiten

Zondag  22 september is de tweede editie van het Hollandse Hits FEESTival, een non-stop feestprogramma met de allergrootste Hollandse hits ooit, gebracht door populaire artiesten. Hoofdact van deze dag is Snollebollekes. Verder zijn er optredens van Mart Hoogkamer (bekend van Hollands Got Talent), Robert Leroy en ook Peter Beense komt zijn hits zingen. Ook wordt er opgetreden door de Almeerse talenten Vince Collet, Mario Broerse en Danny Lit. Dj Jeroen Hamer zorgt de hele dag voor de juiste sfeer.

 

Het Hollandse Hits Feestival is op zondag 22 september, 14.00-21.00 uur, in het centrum van Almere Buiten. De entree is geheel gratis. Meer informatie: www.feestival-almere.nl .

 

Artikel geplaatst op: 19 september 2019 - 13:35

Gerelateerd

Delen