Rock-A-Oke viert 10-jarig jubileum in de Meester

ALMERE – De Rock-A-Oke band bestaat 10 jaar. Dit jubileum wordt zaterdag 5 oktober gevierd op de plek waar het destijds allemaal begonnen is: poppodium De Meester.

Sander Hoek, oprichter van Rock-A-Oke. (Foto: Bert Brugman Photography)


“Vanaf het eerste optreden op 28 maart 2009 sloeg de formule goed aan”, vertelt Almeerder Sander Hoek, oprichter van de band. “Samen met bevriende muzikanten is de Rockaoke ontstaan, met als insteek het publiek de kans geven om met een live band op het podium te staan en te ervaren hoe voelt het om frontman- of vrouw te zijn van een rockband.”

Vol enthousiasme heeft de band inmiddels honderden zangers en zangeressen gezien en gehoord. Buiten Almere heeft de Rock-A-Oke band ook meer bekendheid gekregen en er is inmiddels een lange lijst van locaties waar de band heeft opgetreden, zelfs tot ver buiten Nederland.


“Rock-A-Oke avonden ging ook vaak gepaard met een thema, zoals Halloween of Disco. Voor het jubileum optreden staat er een speciale popquiz op het programma”, vertelt Hoek.
In de afgelopen 10 jaar zijn er diverse wisselingen geweest met bandleden. Drummer Remco Fransen en gitarist Sander Hoek behoren tot de vaste kern. De huidige bezetting wordt aangevuld door bassist Peter Zwart en gitarist Bas Fukkink. Hoek: “Speciaal voor dit jubileum komen een aantal oud-bandleden weer terug op het podium. We willen niet te veel verklappen, maar de opening van de avond zal een bijzondere zijn.”

Meer informatie en kaartverkoop via www.demeesteralmere.nl

Artikel geplaatst op: 19 september 2019 - 10:03

Gerelateerd

Delen